Ubijen poznati sprinter: Upucan nakon svađe ispred noćnog kluba nekoliko dana pred 30. rođendan

Treći najbrži sprinter Bahama svih vremena Šavez Hart ubijen je trećeg septembra ispred jednog noćnog kluba javljaju lokalni mediji.

Samo nekoliko dana pre svog 30. rođendana Hart se našao na pogrešnom mestu u pogrešno vreme što ga ja koštalo života. Sprinter koji je u karijeri trčao 10,10 sekundi i koji je izmeđuostalog osvojio i bronzanu medalju na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Portlandu u štafeti, podlegao je ranama zadobijenih od vatrenog oružja.

Kako prenose tamošnji mediji, grupa muškaraca se fizički sukobila na parkingu lokalnog noćnog kluba u Maunt Houpu, a jedan od njih je otišao i vratio se sa vatrenim oružjem. Potom je ispalio i pucao sprinteru u grudi.

Policiji je incident sa tragičnim ishodom prijavljen dva sata posle ponoći.

– Hitna pomoć stigla je na lice mesta i nije pronašla znake života. Žrtva je kasnije prevezena u bolnicu gde je lekar konstatovao da je mrtav. Osumnjičeni je potom uhapšen i priveden u policiju. Istraga se nastavlja – poručili su kratko iz policije

Šavez je 6. septembra trebalo da proslavi svoj 30. rođendan, a nacija će ga pamtiti kao sprintera na 100 i 200 metara. na 100 je bio treći najbrži Bahamac svih vremena sa vremenom 10,10 sekundi, dok je na 200 bio četvrti najbrži kada je u pitanju pomenuta zemlja. Na Svetskom prvenstvu u Portlandu uzeo je srebro u štafeti.

(Atlex.rs)

najnovije vesti

December 2023
No event found!
Load More
Edit Template
album-art

Folijaš, 2022

Copyright © Sportsko udruženje Atlex 2023 Sva prava zadržana.
Zabranjeno reproduktovanje sadržaja u celini i u delovima bez dozvole Atlex-a.
Kontakt mejl: office@atlex.rs