Po─Źinje (pred)sezona: Karanovci, Top, Partizan i Zvezda za kraj 2021.

Kao i svaka do sad, od kada je izgra─Ĺena Atletska dvorana, i ova godina ─çe se zavr┼íiti klupskim mitinzima u periodu od 12.-26. decembra kada ─çe organizovati ─Źetiri takmi─Źenja.

Za razliku od prethodnih godina BAK (OAK) ovog poslednjeg meseca u godini ne─çe organizovati svoje takmi─Źenje tako da ─çe sve po─Źeti u nedelju 12. decembra sa Karanovcima.

Najve─ça zvezda mitinga bi─çe svakako Ivana Ili─ç koja je nakon odra─Ĺenih priprema na planini do┼íla u Beograd gde ─çe odraditi drugi deo i iskoristi─çe ovo takmi─Źenje kao kontrolu pre ulaska u dvoranske uslove u trci na 200 metara.

Takmi─Źenje je prete┼żno za n najmla─Ĺe – atletske ┼íkole i pionire, ali ─çe se na─çi i po neki senior i junior.

Listu prijavljenih mo┼żete pogledati ovde, a satnicu ovde.

Sprinterski višeboj - AK Karanovci
Sprinterski vi┼íeboj – AK Karanovci; Foto: Atlex

Naredne subote 18.decembra Top D┼żamp pravi svoj tradicionalni ┼íesti ”Memorijal Mihajlo ┼ávraka”. Takmi─Źenje koje se organizuje za ─Źlanove kluba uz specijalne pozivnice za pojedince. Ovde se ve─ç mo┼że o─Źekivati malo kvalitetnije seniorske discipline uz odli─Źne mlade atleti─Źare kluba koji vode Dragutin i Biljana Topi─ç.

Po preliminarnoj satnici takmi─Źenje ─çe po─Źeti u 13 ─Źasova i traja─çe do 18, a raspis mo┼żete pogledati ovde.

Farzaneh Fasihi, 60m
IV memorijal Mika ┼ávraka 2019. – 21. decembar, 60 metara za devojke Farzaneh Fasihi (Iran), Atletska dvorana, miting u organizaciji AK Top Jump-a; Foto: Atlex

Tradicionalno poslednji vikend u godini pripada Crvenoj zvezdi, ali su oni zbog katoli─Źkog Bo┼żi─ça svoje takmi─Źenje pomerili za nedelju 26. decembar, a termin pred sam kraj godine iskoristio je da uzme Partizan.

Takmi─Źenje koje je ─Źuveno po rekordnom broju u─Źesnika i vremenu trajanja umesto do sada┼ínje prve nedelje decembra bi─çe organizovan poslednje, 25. Peti miting ”Budu─çih ┼íampiona” koje organizuje Partizana namenjeno je za najmla─Ĺe – atletske ┼íkole i pionire. Ono ┼íto je obele┼żavalo prethodna ─Źetiri izdanja je ogroman broj dece zbog ─Źega je uvek bilo velikih problema u organizaciji i velikog ka┼ínjenja u satnici. Miting na kome se seniori veroatno ne mogu o─Źekivati (upravo zbog spomenutih problema, prevelike gu┼żve i masovnosti koja je klju─Źna za ovo takmi─Źenje), izuzev neke duge pruge zbog takmi─Źara kluba.

Raspis mo┼żete pogledati ovde.

AK Partizan 1945 - Miting budućih šampiona 2018
Miting budućih šampiona 2018, AK Partizan 1945; Foto Atlex

Godina se zatvara ”Novogodi┼ínjim mitingom Crvena zvezde”. Tradicionalno najja─Źe klupsko takmi─Źenje do┼żive─çe svoje 12. izdanje. Na njemu su u fokusu svi od najmla─Ĺih do seniora, a ovde se o─Źekuje da ─çe gotov svi najbolji srpski seniori takmi─Źiti, a da ─çe svoje u─Źe┼í─çe uzeti i atleti─Źari iz inostranstva.

Po re─Źima organizatora one najmla─Ĺe o─Źekuju brojni pokloni. Op┼íirnije o ovom takmi─Źenju mo┼żete pro─Źitati ovde, a raspis ovde.

Zvani─Źni start sezone zakazan je za 8. januara u organizaciji Atletskog saveza Beograda.

Pobednici prve memorijalne trke Ismail Ma─Źev
”Novogodi┼ínji miting” AK Crvene zvezde, 28.12.2019., Pobednici memorijalne trke Ismail Ma─Źev na 400 metara, Bo┼íko Kijanovi─ç, Sergej Savi─ç i Nikola Kova─Źevi─ç sa najmla─Ĺom Makijevom ─çerokom Dejanom i suprugom Vukicom; Foto: Atlex

(Atlex.rs)

najnovije vesti

December 2023
No event found!
Load More
Edit Template
album-art

Folijaš, 2022

Copyright ┬ę Sportsko udru┼żenje Atlex 2023 Sva prava zadr┼żana.
Zabranjeno reproduktovanje sadr┼żaja u celini i u delovima bez dozvole Atlex-a.
Kontakt mejl: office@atlex.rs