Takmičenje u vreme sna: Neobičan problem Adriane Vilagoš na državnom prvenstvu u Kruševcu (VIDEO)

U bacanju koplja na juniorskom prvenstvu Srbije prethodnog vikenda u Kruševcu pobedila  je Adriana Vilagoš, ali rezultatom nije bila zadovoljna, a razlog zbog kojeg nije bacila više je vreme održavanja discipline koje se poklopilo sa vremenom kada ona odlazi na spavanje.

Takmičenje u bacanju koplja za devojke na programu je bilo u subotu 29. avgusta od 21 čas i završilo se oko 22 što je vreme kada Adriana i porodica Vilagoš odlaze da spavaju.

– Bilo je teško bacati na ovom takmičenju jer se koplje održavalo u vreme kada mi uglavnom odlazimo na spavanje – kroz osmeh je rekla Đerđe Vilagoš, majka i trener Adriane, za Atlex.

Vilagoši su iz Malog Iđoša, gradića iz severne Bačke koji ima oko 12.000 stanovnika.

– Mi smo navikli da rano ustajemo, ali i da ranije ležemo. Bilo nam je čudno da takmičimo u tom periodu. Bio je to veliki izazov za Adrianu koji je dobro odradila. Spremna je za više, ali vidno je bila umorna, tako da očekujem da će na seniorskom državnom baciti bolje – istakla je Đerđe Vilagoš.

Seniorsko prvenstvo Srbije održaće se 5. i 6. septembra u Novom Pazaru, a bacanje koplja za devojke na programu će biti oko 17:30.

(Atlex.rs)

Scroll to Top