18.August.2022

Atlex

Srpska atletika

Počinje takmičarska sezona: Najava prvenstva Beograda za mlađe pionire i mlađe juniore (FOTO)

Atletski stadion Vojna akademija Beograd

Atletski stadion Vojna akademija Beograd; Foto: Atlex

Nakon mesec dana čekanja atletska takmičenja se vraćaju u Srbiju narednog vikenda, a tu čast da otvori novu sezonu imaće mlađe juniorsko prvenstvo Beograda 6. juna, a dan kasnije takmičiće se i mlađi pioniri.

Nakon isteka vanrednog stanja zbog pandemije koronavirusa, atletičari nakon nešto više od mesec dana povratka regularnim treninzima počeće sa takmičenjima naredne subote 6. juna.

Narednog vikenda, 6. i 7. juna, Vojna akademija biće centar atletskih zbivanja u Srbiji  jer će se nakon mesec dana čekanja atletska takmičenja prvo vratiti na ovaj stadion.

U subotu 6. juna održaće se otvoreno prvenstvo Beograda za mlađe juniore. Ovo takičenje će početi u 14:30 i trajaće tri sata.

[pdf-embedder url=”https://atlex.rs/wp-content/uploads/2020/05/Prvenstvo-Beograda-za-mlađe-juniore-raspis.pdf” title=”Prvenstvo Beograda za mlađe juniore – raspis”]

Dan kasnije na borilišta će izaći mlađi pioniri, dečaci i ddevojčice rođeni 2007. i 2008. godine. Isto kao i dan ranije, i ovo takmičenje počinje u 14:30 i trajaće tri sata.

[pdf-embedder url=”https://atlex.rs/wp-content/uploads/2020/05/Prvenstvo-Beograda-za-mlađe-pionire-raspis.pdf” title=”Prvenstvo Beograda za mlađe pionire 2020 – raspis”]

(Atlex.rs)