Jedna od najbržih evropljanki sa svojimtimom obavila pripreme u Beogradu

Grčka ekipa trenera Kostasa Vogiacakisa boravila je predhodne dve nedelje u Beogradu na pripremama. Desetak atletičara iz atinskog kluba, već treću godinu zaredom izabrala je našu prestonicu za polaznu tačku ka novim ličnim rekordima, a jedna od njih je jedna od najbržih devojaka Evrope Rafaela Spanudaki.

Kostas je trener za sprint, inače i sam nekadašnji sprinter. Najistaknutiji član ove veoma brze ekipe je Rafaela Spanudaki (druga sa desna na početnoj fotografiji). Devojka rođena 1994. godine na veliku scenu stupa 2017. na dvoranskom prvenstvu Evrope u Beograda. Nažalost, taj nastup za nju nije najbolje prošao ali iz Beograda se vratila kao vicešampionka Balkana.

Ove godine nastupila je u Berlinu na prvenstvu Evrope na otvorenom i prvenstvu sveta u dvorani. O devojci koja je prošle godine trčala, 7,29s na 60m, 11,27s na 100m i 23.24s na 200m, više u narednim danima.

Tokom sledeće nedelje možete očekivati eksluzivne intvjue sa Rafaelom i trenerom Kostasom. Predstvaiće vam se, odgovoriti na neka naša zanimljiva pitanja a pričaće nam i o tome šta možemo od ove ekipe da očekujemo u narednom periodu.

Pored njih dvoje razgovarali smo sa još dva člana ove ekipe, Alana Birne (treća sa levo) i Gianis Voskopoulos (treći sa desno). Njih bi takođe vrlo lako mogli da gledamo u martu na prvenstvu Evrope.

P.S. postoji mogućnost da ćemo Rafaelu ali i Alanu i Gianisa imati prilike da vidimo u Beogradu pre prvenstva Evrope, ali o tom po tom.

Lični rekord Rafaele na 60 metara:

(Atlex.rs)

Scroll to Top