O nama

Atlex je sa radom počeo 25. oktobra 2013. godine kao stranica na društvenoj mreži Facebook koje je imala za cilj da informiše atletičare i ljubitelje atletike o dešavanjima u srpskoj ”kraljici sportova”.

Osnovni cilj se do dan danas nije promenio, ali s godinama stvaramo nove. Interesovanje za naš rad je sve veće, samim tim i naše obaveze. Informacije i podataka je sve više kao i novih rubrika na našem portalu, saradnje sa statističarima, trenerima… a tu su i brojni naši planovi i akcije za budućnost.

Od Facebook stranice, preko YpuTube kanala i Instagram stranice do napravljenog prvog portala koji je sa radom započeo 21. septembra 2018. godine, zvaničnog mejla i PayPal naloga.

Krajem 2019., tačnije 2. novembra, otvoren je novi, bolji i brži sajt koji je svoj redizajn doživeo početkom novembra 2022. godine.

Na samom početku stranica se bazirala isključivo na vesti iz atletskog kluba Crvena zvezda, jer se tako stranica i zvala. Međutim potrebe za informisanošću iz sveta atletike su bila sve veća i traženija, pa je naša misija morala da poprimi i širi spektar i tako nastao ATLEX.

Atlex je danas udruženje građana koje je 16. aprila 2022. registrovano u APR-u.

Kao takvi nemeravamo da proširimo svoje delatnosti, da još više utičemo na informisanost o atletici, razvoju atletike, ali i na radu sa decom i rekreativcima pored samih profi atletičara. 

Ciljevi

Atlelx je društveno odgovorna kompanija koja se bavi promocijom pravih vrednosti, sportskog duha, fer pleja, jednakosti… Kompanija koja zna koji napori su potrebni da bi se stiglo do nekog rezultata, a još više koliko je muke potrebno da bi neko sportistu primetio i pružio mu podršku. Kao sportski mediji mi dajemo medijski prostor svima od najboljih srpskih atletičara, preko talenata do onih najmlađih, rolex submariner replica watches a naš rad sa godinama prepoznaju i drugi mediji sa kojima imamo odličnu saradnju. Zahvaljujući njima Atlex priča, ali i priča srpskih atletičara dobija na još većoj širini. Postoje brojni projekti koje planiramo da ostvarimo u budućnosti kako bi naš brend, ali i celokupnu srpsku atletiku podizali na više nivoe.

Impresum

Naziv medija:

ATLEX

Email:

Glavni i odgovorni urednik:

Filip Ištvanović

Novinari:

Filip Ištvanović i Nikola Ištvanović

Atlex fotografi / snimatelji:

Nikola Ištvanović i Filip Ištvanović

Dizajn sajta:

Filip Ištvanović

Autorska prava

Sva prava na tekstove poseduje Atlex, i svako neovlašćeno kopiranje tekstova smatra se zloupotrebom i nelegalnim korišćenjem.

Fotografije Atlex-a su isključivo u vlasništvu Atlexa i svako nedozvoljeno korišćenje biće sudski procesuirano.

Copyright © Sportsko udruženje Atlex 2023 Sva prava zadržana.
Zabranjeno reproduktovanje sadržaja u celini i u delovima bez dozvole Atlex-a.
Kontakt mejl: office@atlex.rs