Policija reagovala, ali je nakon tri sata Partizan 1945 dobio novu upravu: Sa staze u ’’fotelju’’, a tu je i Emir Bekrić

Dugo iščekivana vanredna skupština AK Partizana 1945 donela je veliku tenziju dveju strana, a nakon tri sata sazvana je nova uprava kluba u kojoj se našao i jedan od najboljih atletičara u istoriji Srbije Emir Bekirć.

Kako se radilo o skupu kojem je prethodila napeta situacija, gde su se za nas portal obratile obe strane i dosadašnji generalni direktor Milan Pavlovića Mane i Mirjana Stojanović koja je bila isturena ispred nezadovoljnih trenera i atletičara, prisustvovali su i organi reda i bezbednosti.

Nakon uvodnih reči obeju strana pristalice dosadašnje ”struje” napustile su salu nakon nekog vremena, ali i pored toga u pres sali Atletskog saveza Srbije u Atletskoj dvorani ostalo je dovoljan broj prisutnih koji su ispunjavali minimalne standarde da se sednica nastavi i da se pristupi glasanju.

Nova uprava AK PArtizan 1945
Nova uprava AK PArtizan 1945; Foto: AK Partizan 1945

Nakon razrešenja svih dosadašnji čelnika kluba, generalnog sekretara Milana Pavlovića i predsednika skupštine kluba Petra Gligića usledilo je postavljanje novih ljudi.

Za predsednika Skupštine izabran je Vladimir Bogdanović, trener i bivši atletičar, učesnik brojnih šampionata i prvenstava.

Za predsednika AK „Partizan 1945“ izabran je Mirko Marjanović, bivši atletičar, reprezentativac, nacionalni rekorder, preponaš.

novi predsednik AK PArtizan 1945 Mirko Marjanović
novi predsednik AK PArtizan 1945 Mirko Marjanović; Foto: Atlex

Za članove Upravnog odbora, na predlog Predsednika Upravnog odbora, izabrani su: Stanoje Burlić, Jelena Japundžić, Bojana Kaličanin i Vladimir Todorić.

Za generalnog sekretara kluba, na predlog Predsednika Upravnog odbora, izabran je Vladimir Todorić.

Za članove Nadzornog odbora izabrane su Ćulafić Nataša, Milićević Slavica i Jela Raičević (predsednik).

Nakon postavljanja na nove dužnosti članovi Upravnog odbora su odmah na sednici predložili generalnom sekretaru da se za Sportskog direktora imenuje Emir Bekrić, proslavljeni reprezentativac, nacionalni rekorder i osvajač medalja sa svetskih i evropskih prvenstava, što je i usvojeno.

Na kraju je novi predsednik kluba Mirko Marjanović je izložio plan i program rada i razvoja kluba u narednom periodu.

(Atlex.rs)

Scroll to Top