Održana komemoracija povodom smrti Ismail Mačeva (VIDEO)

AK Crvena zvezda, SD Crvena zvezda i Atletski savez Srbije organizovali su 23. januara komemoraciju povodom smrti legende jugoslovenske i srpske atletike Ismail Mačeva.

U pres centru FK Crvena zvezda okupio se veliki broj Makijevih prijatelja. Prisutni su bili, njegovi treneri, predstavnici saveza Srbije i Makedonije, bivši rivali sa staze, klubske kolege, predstavnici mnogih sportskih klubova sportskog društva izmeđuostalih i predstavnici fudbalskog kluba predsednik Svetozar Mijailović i počasni predsednik Dragan Džajić. Tu je bila i Makijava mnogobrojna porodica ali veliki broj članova njegove grupe koju je trenirao. Mnogi njegovi prijatelji i izvan atletike su došli da se pozdrave od Makija.

Prisutnima su se obratili predsednik AK Crvena zvezda Srđan Rašković koji nas je podseti koje zapravio bio Ismail Mačev, atletičar, trener, sportista, sin, suprug, otac, deda. Potom je kako je sam rekao, generalni sekretar SD Crvena zvezda Igor Milojević, njemu pripala ta čast da se ispred sportskog društva oprosti od prijatelje svih Zvezdaša. Slobodan Branković, direktor ASS-a ali i član čuvene ”Bele štafete” koji je dane i dane provodio sa Makijem trenirajući zajedno kako bi stigli do tog uspeha, obratio se u svoje lično ime, u ime saveza ali i u ime predsednika srpske atletike Veselina Jevrosimovića koji nije mogao da dođe jer je van zemlje.

YouTube player

(Atlex.rs)

najnovije vesti

October 2023
No event found!
Load More
Edit Template

Copyright © Sportsko udruženje Atlex 2023 Sva prava zadržana.
Zabranjeno reproduktovanje sadržaja u celini i u delovima bez dozvole Atlex-a.
Kontakt mejl: office@atlex.rs