Novak Đoković ”otvorio” atletsku dvoranu: Velika radost za najmlađe atletičare (FOTO)

Obnova Atletske dvorane u Beogradu polako se privodi kraju, a tu čast da jedan od prvih treninga u njoj odradi imao je najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Jedan od najboljih sportista u XXI veku Novak Đoković već duži vremenski period boravi u Beogradu gde se priprema za završetak sezone, a u ponedeljak 25. oktobra došao je u Atletsku dvoranu na Banjici da odradi trening i da se druži sa najmlađim atletičarima.

Kako zbog završetka radova krova još uvek dvorana nije otvorena u punom kapacitetu (od 1. novembra kreće celodnevni rad), samo atletske škole obavljaju treninge u periodu od 18-20 časova.

Upravo tad je i osvajač 20 Grens Slem titula, Novak Đokovićzavršavao svoj trening pa je izašao mališanima u susret da naprave zajedničku fotografiju.

Novak Đoković u atletksoj dvorani sa atletskim školama OAK-a
25. oktobar 2021 – Novak Đoković u atletksoj dvorani sa atletskim školama OAK Beograda; Foto: privatna arhiva

Novak se na kratko družio sa mladim atletičarima, podelio po koji savet i onda im je prepustio dvoranu kako bi i oni odradili svoj trening.

Kako je najavio, Novak će učestvovaće na još dva ili tri turnira, što podrazumeva Masters u Parizu, završni Masters u Torinu i eventualno mečeve Dejvis Kupa.

(Atlex.rs)

Scroll to Top