Nestao mladi atletičar: Treći dan kako se Vojin nije javio

Strašna priča prethodnih nekolika dana se proširila Beogradom da je 17-godišnji Vojin Baškot nestao, a radi se o mladom atletičaru.

Od utorka 28. decembra, navodno posle škole, Vojin se poslednji put čuo sa roditeljima i od tada mu se gubi svaki trag. Policija intenzivno traga za momkom koji trenira atletiku u OAK Beogradu. Beogradska javnost je takođe uključena u potragu za ovim mladim momkom pa i Atlex poziva sve da ako ga vide jave policiji.

Vojin je trebao da dođe u sredu uveče na trening u Atletsku dvoranu zajedno sa bratom Vukom, ali umesto toga Vuk je došao sam i treneru saopštio da Vojina nema već dva dana kuću.

Vojin Baškot - nestali 17-godišnji atletičar
Vojin Baškot – nestali 17-godišnji atletičar OAK-a 28. decembra 2021.

U razgovoru za Telegraf njegova majka Suzana je rekla da ništa nije nagoveštavalo da se neće vratiti kući.

– Nikada ranije se ništa slično nije dešavalo. Otac se čuo u utorak prepodne sa njim poslednji put. Dopisivali su se tokom posle podneva. Najnormalnije se dogovorio sa ocem kada će da dođe kući. Nije došao kući u dogovoreno vreme, a nije ni otišao tamo gde nam je rekao da će ići. To je sve što imamo od informacija – priča majka Suzana za Telegraf.rs.

Po njenim rečima nikakve probleme nije imao u školi, a navodno je trebao da se vidi sa devojke međutim, do tog viđenja nije došlo po rečima devojke rečenim u policiji.

– Vidim da je policija vrlo angažovana. Stvarno se trude. Zvali su sve drugare sa listinga njegovog poziva, prikupljaju informacije. Jutros su me ljubazno zvali da mi kažu da prikupljaju informacije i da pitaju da li se možda pojavio – priča ona i dodaje da mu telefon i dalje nije dostupan.

Vojin Baškot - nestali 17-godišnji atletičar
Vojin Baškot – nestali 17-godišnji atletičar OAK-a 28. decembra 2021.

(Atlex.rs)

Scroll to Top