Nepristojna ponuda za jednu od najlepših atletičarki sveta: Klišina se jedva otarasila upornog ”obožavaoca”

Lepota ume da donese benefite u životu, ali i neprijatne situacije, upravo takvu doživela je pre nekih pola godine jedna od najlepših atletičarki na svetu Darija Klišina koja je dobila nepristojnu ponudu vrednu čak 200.000 evra.

Rusku daljašicu beogradska publika imala je prilike uživo da gleda i da se upozna sa njom na drugom ”Serbian Openu” 2017. godine.

Ona je jedna od retkih ruskih atletičara kojima je dozvoljeno takmičenje na velikim takmičenjima, ali bez državnih simbola jer je već godinama stanovnik Sjedinjenih Američkih Država, gde živi u Atlanti.

U razgovoru za ruske medije 29-godišnja daljašica otkrila je ni malo prijatnu situaciju u kojoj se našla pre nekih šest meseci.

Možete li da zamislite? Dobila sam nepristojnu ponudu pre manje od šest meseci. Bila sam u šoku – počela je Klišina svoju priču za ruske medije.

Poznata kao jako smirena, ljupka i druželjubiva osoba, agresivni stav se nikako ne može pripisati za nju. Međutim, kako kaže, morala je i tu svoju stranu da ispolji nakon nekoliko izričitih odbijanja svake diskusije na nepristojne ponude jedne osobe. Kada je dotični prešao svaku granicu Klišina je morala da pređe svoju  ”granicu”.

– Nemam naviku da budem bezobrazna, ali sam nepokolebljivo odbila ponudu. Međutim, on tu nije stao. Nastavio je: “Molim te, ne odbijaj. Ne znaš sve uslove.” Rekao je da ću zarađivati 200.000 dolara mesečno.

https://www.instagram.com/p/B4NhGmqoqpG/

Iako voli da se fotografiše, Klišina se samo jednom usudila da se obnaži pred objektivima, ali kaže da je to bilo jako neprijatno iskustvo koje joj se uopšte nije dopalo. Taj serijal fotografija napravila je na samom početku svoje karijere.

– Zadovoljna sam svojim telom. Nemam čega da se stidim, ali je ta sesija bila malo previše za mene. Imam više samopouzdanja sa odećom na sebi. Međutim, tada su me pitali da se skinem i sama nelagoda je bila jasan znak da je u pitanju nešto loše – priznala je Klišina.

Ruska daljašica je takmičila na svim velikim takmičenjima, a najveći uspeh joj je osvajanje srebrne medalje na Svetskom prvenstvu  u Londonu 2017. godine.

Kako godinama živi u SAD-u 2016. na Olimpijskim igrama u Riju bila je jedina ruska atletičarka, ostalima nije dozvoljeno zbog velikog doping skandala.

(Atlex.rs)

Scroll to Top