Ivana 6. godinu zaredom najbolji ženski brend Srbije!

Jedna od vodećih sportskih marketinških agencija SPORTO iz Slovenije tradicionalno po 18. put proglasila je najbolje sportske brendove u regionu, a u Srbiji su to Ivana Španović, Novak Đoković te fudbalski i košarkaški klubovi Crvene zvezde.

Ovo prestižno priznanje Španovićeva je dobila šestu godinu zaredom pa je tako najbolji ženski sportski brend Srbije sve od 2015. godine po oceni prestižne SPORTO agencije.

Pored najbolje atletičarke Srbije u muškoj konkurenciji priznanje je takođe ponovo osvojio Novak Đoković, dok su za najbolje klubove proglašeni fudbalski i košarkaški klubovi Crvene zvezde.

Još jedna atletičarka je dobila ovo priznanje. U pitanju je Sandra Perković koju je ova agencija proglasila za najbolji ženski brend Hrvatske. Kod muškaraca nagradu su podelili fudbaler Luka Modrić i  rukometaš Domagoj Duvnjak, a najbolji brend kod klubova je gradski nogometni klub Dinamo.

https://www.facebook.com/SportoConf/photos/pcb.10158912432859243/10158912294724243

Kako su ovi laureati i očekivani, tako ni u Sloveniji nije bilo iznenađenja jer su u muškoj konkurenciji nagrade dobili košarkaš Luka Dončić i biciklista Primož Roglič, kod devojaka to su skijašica Ilka Štuhec i penjačica na veštačku stenu Janja Garnbret, dok su klubovi fudbalski klub Maribor te rukometni klub Celje.

Ova agencija je osnovana 2004. godine u Sloveniji i u međuvremenu postali su jedna od vodećih sportskih marketinških agencija na svetu. Njihovi gosti do sada su bili brojni uspešni čelnici klubova, organizacija, kompanija kao što su NBA, UEFA, Vimbldon, WTA, FK Barselona, FK Real Madrid, FK Liverpul, FK Arsenal, FK Roma, FK Borusija Dortmund, KK Čikago Bulsi, KK Dalas Maveriks, McLaren, Super Bol, Koka-Kola, Hajniken, Adidas, Rakuten Viber, Fejzbuk, Diskaveri…

(Atlex.rs)

najnovije vesti

March 2023
No event found!
Load More

Edit Template