Comtrade stao uz Vilagoš: Misija Pariz 2024, bonusi za rezultate! (FOTO)(VIDEO)

Kompanija ”Comtrade” potpisala je sponzorski ugovor sa jednom od najtalentovanijih atletičarki Srbije i sveta Adrianom Vilagoš po kojem će je finansirati sve do Olimpijskih igara u Parizu 2024., a za svaki dobar rezultat dobiće dodatni bonus.

U prostorijama ”Comtrade”-a, u petak četvrtog marta Adriana Vilagoš dobila je novog sponzora. Nakon što je to prošle godine bila vinarija Čoka, od ove će to biti jedna od najmoćnijih firmi u Srbiji – ’’Comtrade’’.

Kompanija ”Comtrade”, koja godinama aktivno podržava srpsku atletiku, izrazila je veliko zadovoljstvo što je u prilici da obezbedi uslove da velika nada ”kraljice sportova” može da realizuje svoj puni potencijal. Ugovor je potpisan između ’’Comtrade’’-a, Srpskog atletskog saveza kao nosioca programa razvoja, i same Adriane Vilagoš.

Ispred kompanije ”Comtrade” ugovor je potpisao direktor marketinga Ljubomir Ristić, dok je ispred saveza to učinio menadžer Srpskog atletskog saveza Predrag Momirović.

Vilagoš i Comtrade potpisivanje ugovora
Potpisivanje sponzorskog ugovora između Adriane Vilagoš i kompanije ”Comtrade” – 4. mart 2022. – Ljubomir Ristić (direktor marketinga Comtrade-a), Adriana Vilagoš, Predrag Momirović (direktor SAS-a); Foto: Atlex

Momirović je iskoristio priliku da se  zahvali ”Comtrade”-u što kompanija pomaže atletiku već godinama i kako će i ova stipendija puno značiti Adriani.

– Želeo bih da se zahvalim kompaniji Comtrade na naporima koje ulaže kako bi našim mladim takmičarima stvorila uslove za kvalitetan razvoj. Siguran sam da će ova stipendija doprineti još boljim rezultatima Adriane Vilagoš u narednom periodu i na predstojećim takmičenjima – rekao je Momirović.

Direktor marketinga ”Comtrade” Ljubomir Ristović rekao je da je politika kompanije ulaganje u sport i perspektivne mlade talente.

– Kao što Komtrejd već godinama radi, ulaganje u sport je zaista jedan od važnih aspekata naše politike, pri čemu atletika ima posebno mesto. Veoma smo zadovoljno što imamo priliku da podržimo jednu toliko perspektivnu mladu osobu i da joj omogućimo uslove za trening i za napredovanje – rekao je Ristić

Adriana je istakla da joj ovo puno znači u realizaciji planova i konačnog cilja u ovom periodu, a to su Olimpijske igre u Parizu 2024., ali i ovogodišnja takmičenja i debi na seniorskoj sceni.

– Jako sam srećna, jako puno znači. Ovo je jako bitna podrška za mene i nadam se da ćemo dobru saradnju napraviti. Najveći san mi je da učestvujem na Olimpijskim igrama 2024. godine u Parizu, ove godine ću imati i Svetsko prvenstvo za juniore, kao i prvo seniorsko takmičenje, Evropsko prvenstvo u Minhenu – rekla je Adriana Vilagoš.

 

(Atlex.rs)

Scroll to Top