Atletski treninzi na čuvenom stadionu za nove teniske pobede: Novak Đoković sa atletikom počeo pripreme za sledeću sezonu (VIDEO)

Atletika je kraljica sportova i baza svakog sporta, a da je to tako pokazuje i snimak Novaka Đokovića koji je počeo pripreme za novu sezonu sa atletskim vežbama na staddionu koji je jedan od simbola ”kraljice sportova” Stadionu St. Luis II u Monaku.

Nedavno je Novak Đoković proglašen za najboljeg tenisera na svetu u ovoj deceniji koja je na izmaku. Iako se to možda moglo i naslutiti po broju osvojenih trofeja na teniskim terenima i onim za najboljeg sportistu planete, ova nagrada je još jedan pokazatelj kakav brend Srbija ima u liku i delu Đokovića.

Novak je poznat kao veliki ljubitelj atletike, čak je i uživo gledao Serbia Open, a njegova supruga Jelena nekada je trenirala u AK Novi Beograd.

Period odmora se završio za trenutno drugog tenisera sveta i pripreme za novu godinu, ali i novu deceniju, započeo je u Monaku gde mu je i prebivalište i gde provodi najviše vremena.

Ono što je zanimljivo je način na koji se Đoković priprema, a to su atletski treninzi.

I dok su neki treneri u skorijoj prošlosti iz nekih ekipnih sportova govorili ”neće meni neki atletičar da vodi treninge” pa su te ekipe posle bile nespremne, Novak zna za ”jadac” i zna da su upravo atletski treninzi jako bitni za svakog sportistu.

Godinama su atletske treninge preuzimali mnogi i davali im svakojaka imena među kojima je najrasprosrtranjeniji krosfit, ali sve je to atletika.

Novak Đoković je na svom Instagram profilu okačio fotografiju sa atletskim preponama kao i video na kojima ih preskače i time pokazao svima koliko je ”kraljica sportova” važna za sve, bez obzira na sport.

https://www.instagram.com/p/B6DwX58HQzu/?utm_source=ig_web_copy_link

(Atlex.rs)

najnovije vesti

March 2023
No event found!
Load More

Edit Template