Bibić danas trči u Nemačkoj na jednom od najjačih dvoranskih mitinga, Gardaševićeva sutra u Francuskoj ”brusi” novi lični

Iako se ovog vikenda održava prvenstvo Srbije u dvorani Elzan Bibić i Milica Gardašević dobili su pozive da se takmiče na izuzetno jakim mitinzima u Nemačkoj odnosno Francuskoj.

Elzan Bibić ne zna gde će pre ove nedelje. Prvo je u četvrtak došao u Beograd kako bi primio nagradu za najboljeg mlađeg seniora države. Na ceremoniji se jako kratko zadržao jer je žurio na avion za Nemačku gde ga u petak 31. januara očekuje trka u Karlsrueu.

Ovaj miting je deo ”World athletics indoor tour”, pandamu letnje Dijamantske lige.

Trka na 3000 metara je na programu u 21:25 a uživo ceo miting koji je počeo u 18:30 prenosi Eurosport od 20:14.

Elzan Bibić, Karlsrue 2020
World athletics indoor tour 2020., Karlsrue, 3000 metara, startna lista, Elzan Bibić

Što se tiče Milice Gardašević, nakon otvaranja sezone na reprezentativnom Tromeču i odrađenih desetodnevnih priprema u Ljubljani, najbolja mlađa seniorka Srbije za 2019. godinu otputovala je u francuski Mondevil gde će se u subotu 1. februara od 20:12 takmičiti na jakom mitingu.

Kako se radi o izuzetno jakom mitingu na kome će se takmičiti protiv devojaka koje skaču 6,70 – 6,80 metara u dogovoru sa savezom Novosađanka je oslobođena obaveze nastupa na državnom prvenstvu.

(Atlex.rs)

Scroll to Top