Voda Voda stala uz Angelinu Topić: Misija Pariz i ugovori i sa savezom i SP (FOTO)(VIDEO)

U petak 11. marta u hotelu Hajat potpisan je višestruki ugovor kompanije Voda Voda sa Angelinom Topić, koju će stipendirati do Pariza 2024., Srpskim atletskim savezom te kompanijom Beograd 22 za zvaničnu vodu Svetskog prvenstva.

Nakon što je kompanije Komtrejd stala uz Adrianu Vilagoš u vidu stipendiranja njenog daljeg razvoja isto je učinili i Voda Voda sa Angelinom Topić.

Jedna od najperspektivnijih mladih atletičarki u Srbiji dobila je jakog sponzora koji će joj pomoći u ostvarivanju daljih planova u misiji Pariz 2024. Još od ranije Angelina uz sebe ima i brend Puma pa tako sa nepunih 17 godina okuplja ozbiljan sponzorski pult uz koji će dalji napredak biti lakši.

Najbolja juniorska visašica sveta dobila je i poziv od selektora Edina Zukovića da nastupi na predstojećem dvoranskom Svetskom prvenstvu čime će najverovatnije biti najmlađa učesnica jer trenutno ima svega 16 godina.

Dragutin Topić i Angelina Topić, VodaVoda i SP
Potpisivanje sponzorskog ugovoraizmeđu Angeline Topić i kompanije VODAVODA, Beograd, hotel Hajat, 11. mart 2022., Dragutin i Angelina Topić; Foto: Atlex

– Zahvaljujem se Srpskom atletskom savezu i kompaniji VODAVODA što su odabrali da stoje baš uz mene na putu ka uspehu. Srećna sam što sam dobila priliku da se takmičim na Svetskom prvenstvu gde ću naravno da dam sve od sebe. Neobično mi je što ću da da se takmičim rame uz rame za reprezentativcima koje sam do skoro mogla da gledam samo na televiziji, a sada smo zajedno u reprezentaciji – rekla je Angelina Topić.

U intervjuu za Telegraf njen otac i trener Dragutin Istakao je da je ponosan što će Angelina skakati na SP, ali da će mali problem biti termin održavanja visa.

– Ovo je ogromna stvar koju je on apsolutno zaslužila kao najbolja juniorka na svetu. Takmičenje je u jutarnjem terminu, da je popodne sigurno bi skočila državni rekord, ali pošto je prepodne još uvek nema to iskustvo. Ali Bože moj, od nje zavisi, verujem u nju. Nadam se boljem rezultatu od dosadašnjeg, to je moja želja, a drugo je realnost. Da je popodnevni termin siguran sam da bi to bilo 193, čak možda i 195. Zavi si će i od atmosfere u Areni – rekao je Dragutin Topić.

 

Voda Voda je postala i zvanična voda Svetskog prvenstva, a svoj ”atletski debi” imala je na Belgradde meetingu. Ispred preduzeća Beograd 22 prisutnima se obratio Predrag Momirović direktor prvenstva koji je istakao i koliko je svetskih medijskih kuća otkupilo prenos ovog događaja.

– Veliku zahvalnost dugujemo kompaniji VODAVODA koja će biti uz nas i naše takmičare na predstojećem Svetskom atletskom prvenstvu. Biće to najbolja promocija Beograda i Srbije, prenosi će ići u više od 100 zemalja, oko 850 stranih novinara se akreditovalo, plus 4.500 ljudi, od čega oko 1.000 atletičara, koji će boraviti u Beogradu desetak dana – istakao je Momirović.

Ovom prilikom ozvaničen je i dvogodišnji ugovor između Voda Vode i Srpskog atletskog saveza, a ispred saveza prisutnima se obratio direktor Slobodan Branković.

– Pre svega želim da se zahvalim kompaniji VODAVODA, koja je prepoznala ulaganje u atletiku kao bazični sport i drago nam je da će se u pulu naših sponzora naći  upravo ova kompanija. Ne samo da će biti uz nas tokom planetarnog šampionata, već će nas pratiti i tokom naredne dve godine, na svim takmičenjima koja se nalaze u kalendaru Srpskog atletskog saveza – rekao je Branković.

Potpisivanje ugovora SAS, Beograd 22 sa VodaVodom
Potpisivanje sponzorskog ugovoraizmeđu Srpskog atletskog saveza, SP Beograd 22 sa kompanijom VODAVODA, Beograd, hotel Hajat, 11. mart 2022., Predrag Momirović (Beograd 22), Vojin Đorđević (Voda Voda), Slobodan Branković (SAS); Foto: Atlex

I osnivač brenda VODAVODA istakao je zadovoljstvo zbog ostvarene saradnje.

– Ponosni smo što je Srpski atletski savez izabrao VODAVODU kao zvaničnu vodu prvenstva, ali još ponosniji što se naša saradnja nastavlja i nakon takmičenja, jer ćemo tokom naredne dve godine biti zvanična voda saveza. Sportisti su oduvek bili najbolji ambasadori naše zemlje, a VODAVODA je od osnivanja podržavala srpski sport jer verujemo da na taj način pružamo doprinos promociji domaćeg sporta, razvoju mladih sportista i promociji čitave zemlje kroz uspehe koje upravo naši sportisti postižu širom sveta – istakao je Vojin Đorđević, osnivač kompanije VODAVODA i dodao da kompanija prepoznaje važnost podrške mladim nadama poput Angeline Topić, čijim ćemo se uspesima, kako je istakao, tek radovati i ponositi.

Sve fotografije možete pogledati ovde.

 

(Atlex.rs)

 

Scroll to Top