Sve je spremno za prvi Serbia Marathon: Podizanje brojeva i paketa u dvorani, prijave još moguće

Prvi maraton u organizaciji Atletskog saveza Srbije održaće se ove nedelje, 17. novembra, sa početkom ispred beogradske arene, a svoje startne brojeve svi prijavljeni mogu da podignu u Atletskoj dvorani.

Pored Beogradskog maratona, prestonica će ove nedelje dobiti još jedan spektakl u trčanju na 42, 21 i 5 kilometara.

Glavni sponzor je Komtrejd pa je tako cela manifestacija od nedavno dobila ime Comtrade Serbia Marathon.

Završne pripreme su u toku, a svi prijavljeni od četvrtka pa sve do subote 16.11. mogu da podignu svoje startne brojeve i pakete dobrodošlice u Atletskoj dvorani na Banjici od 10-20 časova.

Serbia Marathon mapa
Serbia Marathon mapa

Prijave su još uvek moguće na licu mesta u dvorani.

Samo takmičari koji nisu iz Beograda, a koji su već unapred platili kotizaciju, mogu svoje pakete preuzeti i u nedelju 17.11.2019. od 7.00-08.30 časova i to u predstartnoj zoni kod  Arene. Plaćanje u nedelju neće biti moguće.

Maloletne osobe svoje učesničke pakete za polumaraton mogu da podignu njihovi roditelji/staratelji ili sami trkači uz saglasnost roditelja/staratelja overenu kod notara.

Trkači koji su se prijavili preko neke grupe mogu podići svoje pakete od petka 15.11.2019. od 15.00 časova u ATLETSKOJ DVORANI (Bulevar oslobođenja bb).

Moguće je da se paket preuzme i u nečije drugo ime, ali u tom slučaju mora da se donese neki njegov dokument na uvid (ličnu kartu ili pasoš) na kojima se mogu naći podaci o imenu i prezimenu, datum rođenja i adresa.

Serbia Marathon najava

Prvenstvo Srbije u maratonu

U sklopu Serbia Maratona održaće se i prvo zvanično prvenstvo Srbije u maratonu.

U muškoj konkurenciji takmičiće se 25 trkača dok će devojaka trčati njih 10.

Ova trka biće posebno važna za Kristijana Stošića, Marka Rankovića, Teodoru Simović i Pohlod Katarinu jer će se njihovi rezultati bodovati i za prvenstvo Balkana.

Startne liste možete pogledati ovde.

Nagrade

Pri podizanju startnog broja svi učesnici će dobiti paket koji sadrži čips sponzora maratona i funkcionalnu trkačku majicu.

Za one koji uspeju da završe svoje trke ASS i Komtrejd spremili su specijalno dizajnirane medalje kao i diplome.

Serbia Marathon medalja

(Atlex.rs)

 

Scroll to Top