Partizan 1945 dobija internacionalno pojačanje za sledeću sezonu!

Pomalo čudna vest se pojavila tokom utorka u iranskim medijima u kojoj se navodi da će se jedna od njihovih najboljih atletičarki preseliti u Beograd.

Reč je o sprinterki Farzaneh Fasihi rođenoj trećeg januara 1993. godine koja bi trebalo karijeru da nastavi u Partizanu 1945.

Najbolji rezultat ima na 60 metara 7,35 sekundi, što je i nacionalni rekord Irana. Međutim to je bilo pre tri godine. Ove nije trčala dvoranu, ali je prošle u tri trke uspela da istrči 7,44s.Na 100 metara je najbrže trčala 2018. 11,78s, dok je iste godine zabeležila i lični na 200 – 23,96 sekundi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Farzaneh Fasihi (@farzanehfasihi1) on

Da se ne radi o lažnoj vesti iranskih kolega potvrdili su nam ljudi iz kluba. – Ako dobije vizu dolazi u Partizan 1945 – kratko nam je rekal Aleksandra Gligić.

U Iranku je bila obavezna da trči sa zarom preko glave, ali i sa dugim rukavima i nogavicama kako nalažu šerijatski zakoni u njenoj domovini.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Farzaneh Fasihi (@farzanehfasihi1) on

Prelazni rok u atletici u Srbiji je u Novembru, sastoji se od nekoliko delova, a onaj glavni gde atletičari treba da promene klub traje tri dana.

(Atlex.rs)

Scroll to Top