Ovo je važno da znate pred početak prelaznog roka: Sedam ključnih dana je pred nama

U ponedeljka 9. novembra počinje prelazni rok u Srpskoj atletici i trajaće mesec dana, ali ključan period trajaće do nedelje 15. novembra.

Svi atletičari koji žele da promene klub moraju da popune obrazac Srpskog atletskog saveza o zahtevu za ispisnicu iz sadašnjeg kluba. Taj zahtev mora da bude poslat poštom ili da se lično odnese na adresu SAS-a (Bulevar Oslobođenja BB) najkasnije do dana 15. novembar.

Bez obzira kada pošta stigne, na njoj će pisati datum kada je ona poslata i to će se uzimati u obzir. Svi zahtevi koji budu poslati nakon 15. novembra biće automatski odbačeni jer u ponedeljak 16. počinje drugi od četiri procesa preregistracije atletičara u drugi klub.

Važno je naglasiti da SAS radi radnim danima od 8-16 časova i da samo u tom periodu je moguće dostaviti zahtev za izdavanje ispisnice direktno u savez.

Razlog zbog kojeg nije moguće obrazac poslati online je mogućnost zloupotrebe i eventualnog promene datuma na dokumentu, ali i pravna obaveza saveza prema državi da sva dokumenta ima u štampanoj formi sa originalnim potpisima kada je prelazak atletičara iz kluba u klub u pitanju.

Obrazac za preuzimanje

Formular za promenu kluba

(Atlex.rs)

Scroll to Top