Miloš Raović napustio Zvezdu nakon godinu dana: Ponovo oblači crno-beli dres!

Svega godinu dana trajala je priča Miloša Raovića i Crvene zvezde. Do razlaza je došlo zbog toga što po Raovićevom mišljenju nije imao sa kim da trenira u klubu posle odlaska njegovog trenera Miloša Salaškog u Amerikiu.

Raović je u Zvezdu došao iz AK Partizana, a iz nje odlazi u AK Partizan 1945. Novi trener će mu biti Stanoje Burlić, Cane. Tako će jedan od naših najvećih talenata na 400m raditi zajedno sa jednim od najbržih sprintera u poslednjih nekoliko godina, Aleksom Kijanovićem i to sve pod budnim okom trenera Srđana Đorđevića koji u Sloveniji izmeđuostalih radi i sa našim reprezentativcima Emirom Bekrićem i Majom Ćirić.

Đorđević je prepoznat od strane našeg saveza kao trener koji može da dosta pomogne našem sprintu i srednjim prugama zahvaljujući svom iskustvu i dosadašnjim rezultatima. Stanoje Burlić je već nekoliko puta išao u Sloveniju kako samostalno tako i sa Kijanovićem kako bi se što posavetovao što napredovao po ličnom, trenerskom, planu. Đorđević je dolazi u Beograd i dolaziće još češće i biće na raspolaganju svim našim trenerima kako bi se sprint u Srbiji digao na viši nivo.

(Atlex.rs)

Scroll to Top