Lazar Anić na novom početku: Novi klub za povratak posle teške povrede!

Posle teške povrede prednjih ukrštenih ligamenata, Lazar Anić se u potpunosti vratio treninzima. On se sa svojim trenerom Željkom Obradovićem punom snagom priprema za predstojeću sezonu i nova takmičenja.

Momak koji je rođen i odrastao u Kragujevcu, celu svoju sportsku karijeru je član atletskog kluba iz rodnog grada, Radničkog, od naredne sezone braniće boje novog kluba.

Već nekoliko godina Anić sa svojom porodicom (ženom i sinom) živi i trenira u Novom Sadu, tako da njegov prelazak u redove novosadske Vojvodine i nije toliko začuđujući.

Od sezone 2019, Vojvodina Novi Sad biće jača za prvog Srbina u XXI veku koji je uspeo da skoči preko 8m, Lazara Anića. Boje ostaju iste (crveno-bele) ali se grb menja.

I narednih godina gledati čuveni dvoboj dva naša najbolja daljaša, koje traje od mlađih kategorija, Strahinje Jovančevića i Lazara Anića u crvenim dresovima, samo što će se ovog puta takmičiti Crvena zvezda protiv Vojvodine.

Nema sumnje ozbiljno pojačanje Vojvodine koja svim silama želi titulu prvaka Srbije u svojim vitrinama. Ove godine ovaj trofej im je izmakao za malo (u muškoj konkurenciji). Upravo je Crvena zvezda bila bolja od Novosađana.

(Atlex.rs)

Scroll to Top