Lazar Anić na novom početku: Novi klub za povratak posle teške povrede!

Posle teške povrede prednjih ukrštenih ligamenata, Lazar Anić se u potpunosti vratio treninzima. On se sa svojim trenerom Željkom Obradovićem punom snagom priprema za predstojeću sezonu i nova takmičenja.

Momak koji je rođen i odrastao u Kragujevcu, celu svoju sportsku karijeru je član atletskog kluba iz rodnog grada, Radničkog, od naredne sezone braniće boje novog kluba.

Već nekoliko godina Anić sa svojom porodicom (ženom i sinom) živi i trenira u Novom Sadu, tako da njegov prelazak u redove novosadske Vojvodine i nije toliko začuđujući.

Od sezone 2019, Vojvodina Novi Sad biće jača za prvog Srbina u XXI veku koji je uspeo da skoči preko 8m, Lazara Anića. Boje ostaju iste (crveno-bele) ali se grb menja.

I narednih godina gledati čuveni dvoboj dva naša najbolja daljaša, koje traje od mlađih kategorija, Strahinje Jovančevića i Lazara Anića u crvenim dresovima, samo što će se ovog puta takmičiti Crvena zvezda protiv Vojvodine.

Nema sumnje ozbiljno pojačanje Vojvodine koja svim silama želi titulu prvaka Srbije u svojim vitrinama. Ove godine ovaj trofej im je izmakao za malo (u muškoj konkurenciji). Upravo je Crvena zvezda bila bolja od Novosađana.

(Atlex.rs)

najnovije vesti

September 2023
No event found!
Load More
Edit Template

Copyright © Sportsko udruženje Atlex 2023 Sva prava zadržana.
Zabranjeno reproduktovanje sadržaja u celini i u delovima bez dozvole Atlex-a.
Kontakt mejl: office@atlex.rs