Kamp za talente: 64 atletičara će nedelju dana zajedno raditi u Kraljevu

Srpski atletski savez organizovaće i ove godine kamp za perspektivne atletičare od 14.-21. avgusta s tim što će za razliku od prošle godine ove on biti održan u Kraljevu umesto u Kragujevcu.

Spisak koji potpisuje pomoćnik selektora Edina Zukovića Emir Bekrić broji 64 imena od toga je 18 sprintera i preponaša, 9 bacača, 13 skakača, 16 trkača srednjih i dugih pruga i čak 8 hodača.

Učesnici kampa su uzrasta od 14 do 16 godina, a moderatori i vođe treninga će biti Mirjana Stojanović, Iva Simić, Duško Miličić, Vuk Stojanović, Sonja Etinski, Goran Radoja, Savo Pušica, Rifat Ziljkić, Desimir Gajić, Dragan Zdravković, Ljupčo Cvetskovski, Predrag Filipović i Predrag Krstović.

Pored trenera sa mladim atletičarima će raditi i sportski psiholog Aljoša Čorić i fizioterapeut Filip Opačić.

Standardan baza hotel Šumarice u Kragujevcu zamenjen je novom lokacijom pa će tako najperspektivniji atletičari i najbolji treneri Srbije po mišljenju Emira Bekrića boraviti ove godinu u Kraljevu.

Ostaje samo da se vidi da li će to uticati na nova pomeranja kalendara takmičenja pošto će kamp trajati u terminu kada bi trebalo da se održi U14 prvenstvo Vojvodine i U16 Ekipno prvenstvo Beograda. SAS je već objavio da je prvenstvo Srbije u višebojima za seniore, juniore, mlađe juniore i starije pionire pomereno za tek 1. i 2. oktobar, a U16 Ekipno prvenstvo Srbije pomereno za 24. septembar .

https://atlex.rs/wp-content/uploads/2022/07/KAMP-2022.pdf

(Atlex.rs)

Scroll to Top