Izbori u ASS: Jevrosimoviću novi mandat?!

Upravni odbor Atletskog saveza Srbije održaće 27. februara redovnu izbornu skupštinu na kojoj će se birati predsednik, direktor, članovi upravnog i nadzornog odbora u periodu od 2020.-2024. godine.

Na dan kada se u Beogradu održava najveći atletski miting u Srbiji ”Serbian open” biće održana i redovna skupština gde će delegati i iz cele države glasati za strukturu koja će u naredne četiri godine voditi srpsku ”kraljicu sportova”.

Upravni odbor ASS je predložio da Veselina Jevrosimović i u naredne četiri godine bude na čelu naše atletike.

Skupština je zakazana za 15 časova, a nakon izglasavanja predsednika preći će se na odabir ostalih struktura važnih za rad ove organizacije u narednom olimpijskom ciklusu.

Očekuje se da do većih promena neće doći, da će aktuelna struktura nastaviti sa radom i ”izgurati” projekte ”Beograd 2022”  i ”Pariz 2024”.

Podsetimo, ASS je krajem prošle godine potpisao veoma unosan ugovor sa kompanijom Telenor koja je postala generalni sponzor saveza, a ovog utorka je potpisan sporazum i sa ministarstvom prosvete da atletika od naredne školske godine postane izborni predmet za sve osnovce od prvog do četvrtog razreda u celoj Srbiji.

(Atlex.rs)

Scroll to Top