AK Top Džamp ”u sklopu” FK Čukarički: Vlasnik fudbalskog kluba glavni finansijer kluba Angeline Topić!

Rezultati, trud, entuzijazam, talenti i projekat pronađu put i do uslova, upravo to već neko vreme, a od naredne sezone još više će Dragan Obradović, vlasnik fudbalskog kluba Čukarički, omogućiti atletskom klubu Top Džamp.

Kvalitetan rad i odlični rezultati u svim kategorijama učinili su AK Top Džamp jednim od najboljih klubova u Srbiji, a Dragutina i Biljanu Topić jednim od najboljih trenera u Srbiji.

Potencijal da ti rezultati budu još bolji uz stvaranje boljih uslova prepoznao je i čovek koji je od prosečnog beogradskog fudbalskog kluba Čukarički napravio jedan od najboljih u Srbiji – Dragan Obradović Gale.

Fudbalski klub Čukarički nam pomaže logistički, evo već četvrtu godinu zaredom ustupaju nam njihove fudbalske terene na kojima nesmetano sprovodimo trenažni proces skoro tokom cele godine. Gale (nadimak Dragana Obradovića, prim. aut.) je ozbiljan poslovni čovek koji je izvršio renesansu u fudbalu i podigao FK Čukarički ulažući planski sopstveni novac u infrastrukturu, trenerski kadar i naravno igrače što je rezultiralo time da su oni u samom vrhu srpskog fudbala – ističe Dragutin Topić u razgovoru za Sportski Žurnal.

Stadion FK Čukarički
Stadion FK Čukarički; Foto: Vikipedija

Ove godine saradnja je podignuta na još viši nivou čime će život Top Džampa i njegovih atletičara u narednom periodu biti još lakši i bolji.

Našli smo se Gale i ja, kad je došao na nekoliko dana u Beograd s Kipra, gde uglavnom boravi. Prepoznao je naš trud i vrhunska ostvarenja u atletici i na sopstvenu inicijativu odlučio da nam finansijski pomogne da ostvarimo naše ambicije da stvaramo šampione. Sve je bilo toliko ekspeditivno i neočekivano efikasno, da sam zaboravio i da se slikamo zajedno.

Angelina Topić je već sa 18 godina zaslužni sportista Srbije i ona prima stipendiju i ima finansije za sve ostalo od Ministarstva sporta, tako da ova saradnja nije direktno vezana samo za nju već više za sve ostale talente koje Dragutin i Biljana Topić imaju u klubu, a Angelina je kao nosioc projekta Top Džampa.

Ova saradnja će pomoći pre svega ostaloj talentovanoj deci našeg kluba koji se visoko kotiraju u svetskim okvirima za njihovu uzrasnu kategoriju: Luki Boškoviću, Milošu Nisiću, Steli Ćuk, Zarici Kaličanin, Mariji Nisić, Jovani Mićić i mnogim drugima koji su zaslužili posebnu brigu i najbolje uslove za razvoj.

Miloš Nisić, Prvenstvo Srbije 2023
Prvenstvo Srbije 2023., Kraljevo – 29. jul – Miloš Nisić (Top Džamp), 100m; Foto: Atlex

Ove godine Top Džamp slavi 10 godina postojanija, i kako kažu i Dragutin i Bilja nadmašena su sva očekivanja i snovi koje su imali na samim počecima. Međutim ovaj klub već godinama može da posluži kao primer drugima kako jedan moderan klub treba da funkcioniše, a sa ovim sponzorstvom definitvno predstavlja nešto novu u svetu srpske atletike i pokazatelj pravca kojim bi trebalo i svi ostali da krenu.

Ova podrška atletici je pokazatelj izuzetnog stručnog rada te vrhunskog menadžmenta i treba da bude primer, koji bi i ostali trebali da slede – zaključuje Dragutin Topić.

(Atlex.rs)

Scroll to Top