Umesto Svetskog prvenstva mlađi juniori: Reprezentacija Srbije učestvuje na premijeri novog takmičenja!

Iako je Svetsko prvenstvo otkazano dvoranska sezona se ipak još nije završila iako je mart mesec počeo, a zatvori će je mlađe juniorska reprezentacija na novoformiranom takmičenju 7. februara u Istanbulu gde će se takmičiti protiv svojih vršnjaka iz Francuske, Turske, Ukrajine, Kazahstana i Belorusije.

U kalendaru za 2020. godinu dodata su neka nova reprezentativna takmičenja, a jedno od njih je i ovaj ”Šestomeč” za mlađe juniore.

Nakon ”Susreta regiona” ili ti ”Tromeča” za seniore održanog u Novom Mestu, najbolji mlađi juniori Srbije će se sedmog marta takmičiti u izuzetno jakoj konkurenciji sa svojim vršnjacima iz Francuske, Turske, Ukrajine, Kazahstana i Belorusije.

Iako je na početku bilo dogovoreno da svaka država nastupi sa po dva predstavnika u svakoj disciplini u poslednji čas dogovoreno je ipak (od strane organizatora) da to bude samo po jedan na ovoj premijeri.

Ovim takmičenjem otvorila se mogućnost da još jedna reprezentativna selekcija oseti draž nastupa za svoju državu i u dvoranskim uslovima.

Podsetimo, juniorska dvoranska Balkanijada ove godine je doživela svoje tek četvrto izdanje, a sa ovim takmičenjem će prvi put još jedna mlađa reprezentativna selekcija imati međunarodni nastup u dvorani.

Tako će put turske prestonice u sredu četvrtog marta krenuti 14 dečaka i 15 devojčica uzrasta 16 i 17 godina.

Prenosa ovog takmičenja biće na ovom linku, a ceo program počinje u devet sati ujutru po srpskom vremenu, a kompletnu satnicu možete pogledati ovde (-2 sata).

Dvoranski šestomeč mlađih juniora - spisak

(Atlex.rs)

Scroll to Top